Bhajan & Lyrics Details
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा भजन Sadhu Bhai Dharu Dhyan Ab Kaisa Nirguni Para Vani Bhajan Lyrics
धरु ध्यान अब कैसा
किसको भजु तजु अब किसको ,
मंड्या अचम्भा ऐसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा।
सुन सायर री आशा छूटी ,
चित्त मन भया उदासा।
सूरत नूरत हेर कर हारी ,
थकत भया धर पासा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
आपा उलट अरु पड़िया आप में ,
क्यों काष्ठ अगन प्रवेशा।
काष्ठ जली अगन भई प्रगट ,
फेर बड़े सोइ वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
निर्गुण माय थकत भया सर्गुण ,
न कोई शेष अशेषा।
ज्यां दुई थकत अविनाशी ,
नित वैसा का वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
एको एक रहया भरपुरा ,
अनुभो भया हुलासा।
कहे बन्नानाथ सुणो भाई साधो ,
कृत अकृत न लेशा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
- वायक आया गुरुदेव रा लिरिक्स Vayak Aayo wo Gurudev Rajasthani bhajan lyrics
- शरणे आयो देवी लाज राखजो लिरिक्स
- ले हाथ ढाल तलवार लावणी भजन लिरिक्स
- बता मेरे यार सुदामा रे भाई घने दिना में आया भजन लिरिक्स
- सांवरा थारी माया रो पायो कोनी पार लिरिक्स
- देखो दुनिया भोली रे संतो भजन लिरिक्स
- धरती माता वालो पेरू घाघरो अमर चुनरी ऑडियो भजन
Nirguni Para Vani Bhajan Lyrics
Sadhu Bhai Dharu Dhyan Ab Kaisa
kisko bhaju taju ab kisko,
mandya achmabha aisa.
sadhu bhai dharu dhyan ab kaisa.
sun sayar ri aasha chuti,
chitt man bhaya udasa.
surat nurat her kar hari,
thakat bhaya dhar pasa.
sadhu bhai dharu dhyan ab kaisa.
aapa ulat aru padiya aap me,
kyu kashth agan pravesha.
kashth jali agan bhai pragat,
fer bade soi vaisa.
sadhu bhai dharu dhyan ab kaisa.
nirgun may thakat bhaya sargun,
n koi sesh ashesha.
jya dui thakat avinashi,
nit vaisa ka vaisa.
sadho bhai dharu dhyan ab kaisa.
aiko ek rahya bharpura,
anubho bhaya hulasa.
kahe bannanath suno bhai sadho,
krit akrit ne lesha.
sadho bhai dharu dhyan ab kaisa.
निर्गुणी भजन परा वाणी भजन लिरिक्स
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा
किसको भजु तजु अब किसको ,मंड्या अचम्भा ऐसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा।
सुन सायर री आशा छूटी ,चित्त मन भया उदासा।
सूरत नूरत हेर कर हारी ,थकत भया धर पासा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
आपा उलट अरु पड़िया आप में ,क्यों काष्ठ अगन प्रवेशा।
काष्ठ जली अगन भई प्रगट ,फेर बड़े सोइ वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
निर्गुण माय थकत भया सर्गुण ,न कोई शेष अशेषा।
ज्यां दुई थकत अविनाशी ,नित वैसा का वैसा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
एको एक रहया भरपुरा ,अनुभो भया हुलासा।
कहे बन्नानाथ सुणो भाई साधो ,कृत अकृत न लेशा।
साधु भाई धरु ध्यान अब कैसा। टेर। …
hasta ram ji maharaj ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == धरु ध्यान अब कैसा
Bhajan Singer/गायक = हस्ता राम जी महाराज
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics