साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा भजन लिरिक्स

साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा भजन लिरिक्स
, Sadhu Bhai Satsang Moksh Dwara satguru nirguni bhajan lyrics

सतसंग मोक्ष द्वारा

जो कोई आवे इण सत री संगत में ,
सोऽहं होवे विचारा।
साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा।

सत री संगत है सत की सीढ़ी ,
पावे ज्ञान अपारा।
आवरण अज्ञान मिटे हिरदा का ,
सोह करे पुकारा।
साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा। टेर। …

सत री संगत में मोती निपजे ,
अमोलक जुहारा।
हंसा मोती चुगता ,
घट में होत उजारा।
साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा। टेर। …

आना जाना मिटे जिव का ,
मिटे काल का पसारा।
अपने आप में निर्भय रहता ,
मिटे द्वैत विकारा।
साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा। टेर। …

गणपतराम सतगुरु मिलिया ,
सत्य शब्द गुजारा।
मिसराराम तो अणभे किना ,
जग में रेवू निराधारा।
साधो भाई सतसंग मोक्ष द्वारा। टेर। …

satguru nirguni bhajan lyrics

Sadhu Bhai Satsang Moksh Dwara

Jo koi aave in sat ri sangat me,
soham hove vichara.
sadhu bhai satsang moksh dwara.

Sat ri sangat hai sat ki sidhi,
pave gyan apara.
aavaran agayn mite hirda ka,
soh kare pukara.
sadhu bhai satsang moksh dwara.

sat ri sagnat me moti nipje,
amolak juhara.
hansa moti chugta,
ghat me hot ujara.
sadhu bhai satsang moksh dwara.

aana jana mite jiv ka,
mite kal ka pasara.
apne aap me nirbhay rahta,
mite dwet vikara.
sadho bhai satsang moksh dwara.

ganpatram satguru miliya,
satye shabd gujara.
misraram to anbhe kina,
jag me revu niradhara.
sadho bhai satsang moksh dwara.

सतगुरु महिमा निर्गुणी भजन लिरिक्स

Bhajan / Geet(भजन ) == सतसंग मोक्ष द्वारा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment