सुरता ने ले नी जगाय पिंजर पड़ जासी भजन लिरिक्स
, Surta Ne Le Ni Jagay desi marwadi bhajan lyrics
सुरता ने लेनी जगाय
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी।
मनवा ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी।
भजले नी भगवान ,
वासना रह जासी।
नहीं करणो डुंगरियो रो सनेह ,
बरसता बह जासी।
आवे उनाळा री वाट ,
खाली हो जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …
सदा करो सागरियो रो सनेह ,
भरिया रह जासी।
उपजे आनंद अपार ,
लहरा लग जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …
नहीं करणी परदेशी री प्रीत ,
वे तो नट जासी।
उठ चले आधी रात ,
धोखो दे जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …
नहीं करणा मान गुमान ,
काया है काची।
संत केवे राजाराम ,
माटी में मिल जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,
पिंजर पड़ जासी। टेर। …
- ठुमक ठुमक कर चाल भवानी भजन लिरिक्स
- जागी जागी दिवले री जोत जागी भजन लिरिक्स
- पैदल चलता चलता जय बोलो भजन लिरिक्स
- कालो भेरू कला में खेले भजन लिरिक्स
- शिवजी रम रया पहाड़ा मे भजन लिरिक्स
desi marwadi bhajan lyrics in hindi
Surta Ne Le Ni Jagay
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
manva ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
bhajle ni bhagwan,
vasna rah jasi.
nhi karno dungriyo ro sneh,
barsata bah jasi.
aave unala ri vat ,
khali ho jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
sada karo sagriyo ro sneh,
bhariya rah jasi.
upje aanand apar,
lahra lag jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
nhi karni pardeshi ri preet,
ve to nat jasi.
uth chale aadhi rat,
dhokho de jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
nhi karna man guman,
kaya hai kachi.
sant keve rajaram,
mati me mil jasi.
surta ne leni jagay,
pinjar pad jasi.
- हेली मारी रंग में रंग मिल जाए भजन लिरिक्स
- फकीरी जीवत धुके रे मसाण भजन लिरिक्स
- रावण के देश गयो सिया को संदेशो लायो भजन लिरिक्स
- सो सो सूरमा के बीच में अकेलो बालाजी भजन लिरिक्स
मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स
सुरता ने ले नी जगाय
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी।
मनवा ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी।
भजले नी भगवान ,वासना रह जासी।
नहीं करणो डुंगरियो रो सनेह ,बरसता बह जासी।
आवे उनाळा री वाट ,खाली हो जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …
सदा करो सागरियो रो सनेह ,भरिया रह जासी।
उपजे आनंद अपार ,लहरा लग जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …
नहीं करणी परदेशी री प्रीत ,वे तो नट जासी।
उठ चले आधी रात ,धोखो दे जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …
नहीं करणा मान गुमान ,काया है काची।
संत केवे राजाराम ,माटी में मिल जासी।
सुरता ने लेनी जगाय ,पिंजर पड़ जासी। टेर। …
============
jog bharti ke bhajan
Bhajan / Geet(भजन ) == सुरता ने लेनी जगाय
Bhajan Singer/गायक = जोग भारती
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics