गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ भजन लिरिक्स
, Gaay Charava Jau Mhari Maa gau mata bhajan lyrics
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ भजन लिरिक्स
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ।
लिली लिली घास खिलास्यु ,
व ने खूब धपाऊ म्हारी माँ।
नानपना में क़ानूड़ो यु ,
हठ करवण ने लागो।
रोटी लेने माता दौड़े ,
आगे आगे भागे।
पैर पटक ने रोवन लाग्यो ,
मु भूखो रे मर जाऊ म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
नन्द बाबा ने कहे यशोदा ,
कान्हा ने समझाओ।
दे लकड़ी रा हाथी घोडा ,
ई ने परो मनाओ।
नन्द बाबा यु केबा लाग्या ,
थारो बेटो थू ही मना।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
गर्गाचार्य जी गोकुळ आया ,
कान्हा रे दरसण ने।
रोती लीला देख श्याम री ,
खूब विया परसन वे।
गोप अष्टमी शुभ मोहरत है ,
काले थू जाजे कान्हा।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
माता यशोदा लाई पगरखी ,
पैर श्याम तू जाजे।
कांटा भाटा मति खेलजे ,
चौखी गाय चराजे।
जब गाया नी जूता पेहरे ,
मु कीकर पेरू म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
माता यशोदा बोली थोड़ी ,
सी रोटी तू खा ले।
वता वता ने काना ने ,
ऊपर सु माखण डाले।
बांध पोटली साथे दे दे ,
बैठ वैठ ही खाऊ म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
काली कामल कांधे मेली ,
ठुमक ठुमक नरे चाले।
कमर करधनी काना कुण्डल ,
होळे होळे हाले।
जातो जातो बोले कानो ,
थोड़ो थोड़ो लाड लड़ाए म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,
में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
- सुखी बसे संसार सब भजन | sukhi base sansar sab lyrics
- उस प्रभु की है कृपा बड़ी भजन लिरिक्स
- दर्शन दो घनश्याम नाथ मोरी अखियां प्यासी रे लिरिक्स
- देवनारायण भगवान की आरती लिरिक्स | devnarayan ji ki aarti lyrics
- सुंधा माता की आरती लिरिक्स | sundha mata ki aarti lyrics
- ओम जय गंगा मैया की आरती लिरिक्स | om jai gange mata aarti lyrics
- राम राम रे भैया राम राम भजन लिरिक्स
- श्याम तेरी बंसी पुकारे राधा नाम भजन लिरिक्स
gau mata bhajan lyrics In hindi
Gaay Charava Jau Mhari Maa
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
lili lili ghas khilasyu,
v ne khub dhapau mhari ma.
nanpana me kanudo yu,
hath karvan ne lago.
roti lene mata dodhe,
aage aage bhage.
per patak ne rovan lagyo,
mu bhukho re mar jau mhari ma.
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
nand baba ne kahe yashoda,
kanha ne samjhao.
de lakadi ra hathi ghoda,
e ne paro manao.
nand baba yu keba lagya,
tharo beto thu hi mana.
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
gargacharye ji gokul aaya,
kanha re darshan ne.
roti lila dekh shyam ri,
khub viya parshan ve.
gop ashthami subh mohrat hai.
kale thu jaje kanha.
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
mata yashoda lai pagarkhi,
per shyam tu jaje.
kanta bhata mati khelje,
chokhi gay charaje.
jab gaya ni juta pehare,
mu kikar peru mhari ma.
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
mata yashoda boli thodi,
si roti tu kha le.
vata vata ne kana ne,
upar su makhan dale.
bandh potli sathe de de,
baith vaith hi khau mhari ma.
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
kali kamal kandhe meli,
thumak thumak nare chale.
kamar kardhani kana kundal,
hole hole hale.
jato jato bole kano,
thodo thodo lad ladai mhari ma.
gay charava jau mhari ma,
me to gay charava jau.
गौ माता भजन लिरिक्स
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ।
लिली लिली घास खिलास्यु ,व ने खूब धपाऊ म्हारी माँ।
नानपना में क़ानूड़ो यु ,हठ करवण ने लागो।
रोटी लेने माता दौड़े ,आगे आगे भागे।
पैर पटक ने रोवन लाग्यो ,मु भूखो रे मर जाऊ म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
नन्द बाबा ने कहे यशोदा ,कान्हा ने समझाओ।
दे लकड़ी रा हाथी घोडा ,ई ने परो मनाओ।
नन्द बाबा यु केबा लाग्या ,थारो बेटो थू ही मना।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
गर्गाचार्य जी गोकुळ आया ,कान्हा रे दरसण ने।
रोती लीला देख श्याम री ,खूब विया परसन वे।
गोप अष्टमी शुभ मोहरत है ,काले थू जाजे कान्हा।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
माता यशोदा लाई पगरखी ,पैर श्याम तू जाजे।
कांटा भाटा मति खेलजे ,चौखी गाय चराजे।
जब गाया नी जूता पेहरे ,मु कीकर पेरू म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
माता यशोदा बोली थोड़ी ,सी रोटी तू खा ले।
वता वता ने काना ने ,ऊपर सु माखण डाले।
बांध पोटली साथे दे दे ,बैठ वैठ ही खाऊ म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
काली कमाल कांधे मेली ,ठुमक ठुमक नरे चाले।
कमर करधनी काना कुण्डल ,होळे होळे हाले।
जातो जातो बोले कानो ,थोड़ो थोड़ो लाड लड़ाए म्हारी माँ।
गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ ,में तो गाय चरावा जाऊ। टेर।
.
dilip gavaiya ke bhajan
भजन/Bhajan Title = गाय चरावा जाऊ म्हारी माँ
गायक/Singer = = दिलीप गवैया
Bhajan Text- भजन