कटे सूती ने कटे आण खड़ी भजन लिरिक्स

कटे सूती ने कटे आण खड़ी भजन लिरिक्स
, Kathe Ne Suti Kathe Aan Khadi Bhajan Lyrics

कठे सूती ने कठे आण खड़ी

कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,
मनड़ा में कर ले विचार।

दुनिया ने देख दीवानी भई म्हारी हेली ,
बितो जाए व्यव्हार।
जद थारो पीव थने निजर नहीं आवे हेली ,
ई में जमारो जाय।
कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,
मनड़ा में कर ले विचार। टेर। ….

नव रे द्वार बंद कर राखो म्हारी हेली ,
दशवा में चाबी रे लगाय।
दशवा में दर्शन होवसी म्हारी हेली ,
ज्यू सुलझेला वाण।
कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,
मनड़ा में कर ले विचार। टेर। ….

में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,
जागा करे जम किन।
टुक इक सुरमो तो गुरु दियो म्हारी हेली ,
आवे है बियारी लाड।
कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,
मनड़ा में कर ले विचार। टेर। ….

heli mari bhajan lyrics

Kathe Ne Suti Kathe Aan Khadi

kate suti ne kate aan khadi mhari heli,
manada me kar le vichar.

duniya ne dekh diwani bhai mhari heli,
bito jay vyavhar.
jad tharo peev thane nijar nhi aave heli,
e me jamaro jaay.
kate suti ne kate aan khadi mhari heli,
manada me kar le vichar.

nav re dwar band kar rakho mhari heli,
dashva me chabi re lagay.
dashva me darshan hovsi mhari heli,
jyu sul jhela van.
kate suti ne kate aan khadi mhari heli,
manada me kar le vichar.

me to purabiyo purab desh ro mhari heli,
jaaga kare jam kin.
tuk ek surmo to guru diyo mhari heli,
aave hai biyari lad.
kate suti ne kate aan khadi mhari heli,
manada me kar le vichar.

हेली मारी भजन लिरिक्स

कटे सूती ने कटे आण खड़ी

कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,मनड़ा में कर ले विचार।

दुनिया ने देख दीवानी भई म्हारी हेली ,बितो जाए व्यव्हार।
जद थारो पीव थने निजर नहीं आवे हेली ,ई में जमारो जाय।
कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,मनड़ा में कर ले विचार। टेर। ….

नव रे द्वार बंद कर राखो म्हारी हेली ,दशवा में चाबी रे लगाय।
दशवा में दर्शन होवसी म्हारी हेली ,सुलझेला वाण।
कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,मनड़ा में कर ले विचार। टेर। ….

में तो पुरबियों पूरब देश रो म्हारी हेली ,जागा करे जम किन।
टुक इक सुरमो तो गुरु दियो म्हारी हेली ,आवे है बियारी लाड।
कठे सूती ने कठे आण खड़ी म्हारी हेली ,मनड़ा में कर ले विचार। टेर। ….

================Bhajans From lyrics-in-hindi.com

sanwari bai ka bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == कटे सूती ने कठे आण खड़ी
Bhajan Singer/गायिका == सँवारी बाई
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment