चंदा छुप जा रे बादल में भजन लिरिक्स

चंदा छुप जा रे बादल में भजन लिरिक्स
chanda chup ja re badal mein bhajan lyrics ram ji Ke bhajan lyrics

चंदा छुप जा रे बादल में

राम गयो वनवास म्हारो ,
लखन गयो वनवास।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास।

राम बिना म्हारी सुनी अयोध्या ,
लखन बिना ठकुराई।
सीता बिना म्हारो सुनो रसोड़ो ,
कोण करे चतुराई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर

आगे आगे राम चलत है ,
पीछे लक्मण भाई।
बिच में तो चले जानकी ,
शोभा वरणी न जाई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

सावण बरस भादवो बरसे ,
पवन चले पुरवाई।
वृक्ष के निचे तीनो भीगे ,
राम लखन सीता माई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

रावण मार राम घर आये ,
घर घर बटत बधाई।
सुर नर मुनिजन करत आरती ,
तुलसीदास जश गाई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,
म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

ram ji Ke bhajan lyrics in hindi

chanda chup ja re badal mein

Ram gayo vanvas mharo,
lakhan gayo vanvas .
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo vanvas.

ram bina mhari suni ayodhya,
lakhan bina thakurai.
seeta bina mharo suno rasodo,
kon kare chaturai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo vanvas

aage aage ram chalat hai,
piche laxman bhai.
bich me to chale janki,
shobha varni na jai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo vanvas

savan baras bhadvo barse,
pavan chale purvai.
vriksh ke niche teeno bhige,
ram lakhan seeta mai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo vanvas

ravan mar ram ghar aaye,
ghar ghar batat badhai.
sur nar munijan karat aarti,
tulsi das jash gai.
chanda chup ja re badal me,
mharo ram gayo vanvas

राम जी के भजन लिरिक्स

चंदा छुप जा रे बादल में

राम गयो वनवास म्हारो ,लखन गयो वनवास।
चंदा छुप जा रे बादल में ,म्हारो राम गयो वनवास।

राम बिना म्हारी सुनी अयोध्या ,लखन बिना ठकुराई।
सीता बिना म्हारो सुनो रसोड़ो ,कोण करे चतुराई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

आगे आगे राम चलत है ,पीछे लक्मण भाई।
बिच में तो चले जानकी ,शोभा वरणी न जाई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

सावण बरस भादवो बरसे ,पवन चले पुरवाई।
वृक्ष के निचे तीनो भीगे ,राम लखन सीता माई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

रावण मार राम घर आये ,घर घर बटत बधाई।
सुर नर मुनिजन करत आरती ,तुलसीदास जश गाई।
चंदा छुप जा रे बादल में ,म्हारो राम गयो वनवास। टेर।

anil nagori ke latest bhajan lyrics

Bhajan / Geet(भजन ) == चंदा छुप जा रे बादल में
Bhajan Singer/गायक = अनिल नागौरी
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment