जियो घणावर राज घणावर सुन्धा रा रे पहाडों में भजन लिरिक्स

जियो घणावर राज घणावर सुन्धा रा रे पहाडों में भजन Jiyo Ghana Var Raj Ghana Var sundha mata ji Ke bhajan lyrics

जियो घणावर राज घणावर

जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी।

राज घणावर थारी ने रे डावडिया ,
हवले रे देवे लोरिया जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर

भले भवानी थारो रे पुजारी ओ ,
आरतिया बेगा आवजो जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

राज घणावर बागा रो रे वनमाली ,
फुलड़ा रा लावे सेंवरा जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी दोता रो कंवरियों,
माताजी रे मंदिर आवियो जी।
राज घणावर निवे रे निवे ने ,
माजी रे पांवा लागियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी सोना री रे थाली में ,
माताजी ने भोज परोसियो जी।
राज घणावर जिमे ने रे चौके ने ,
थाली रे ठोकर मारी ओ जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी गाया रो रे ग्वालो ,
ओ वरत मांगवा आवियो जी।
राज घणावर मूंगा ने मोत्या रो ,
ओ थाल भर ने लावियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,
वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

sundha mata ji ke bhajan
hindi lyrics

Jiyo Ghana Var Raj Ghana Var

jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

raj ghanavar thari ne re davdiya,
havle re deve loriya ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

bhale bhawani tharo re pujari o,
aartiya bega aavjo ji .
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

raj ghanavar baga ro re vanmali,
fulda ra lave senvra ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

bhale bhwani dota ro kanvariyo,
mataji re mandir aavijo ji.
raj ghanavar nive re nive ne,
maji re panva lagiyo ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

bhale bhawani sona ri re thali me,
mataji ne bhoj parosiyo ji.
raj ghanavar jime ne re choke ne,
thali re thokar mari o ji .
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

bhale bhawani gaya ro re gwalio,
o varat mangava aaviyo ji.
raj ghanavar munga ne motya ro,
o thal bhar ne laviyo ji.
jiyo ghanavar raj ghanavar,
vanka ne re pahado me.
jagdamba hindo bandhiyo ji.

सुंधा माता का भजन देसी मारवाड़ी

जियो घणावर राज घणावर

जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी।

राज घणावर थारी ने रे डावडिया ,हवले रे देवे लोरिया जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी थारो रे पुजारी ओ ,आरतिया बेगा आवजो जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

राज घणावर बागा रो रे वनमाली ,फुलड़ा रा लावे सेंवरा जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी दोता रो कंवरियों,माताजी रे मंदिर आवियो जी।
राज घणावर निवे रे निवे ने ,माजी रे पांवा लागियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी सोना री रे थाली में ,माताजी ने भोज परोसियो जी।
राज घणावर जिमे ने रे चौके ने ,थाली रे ठोकर मारी ओ जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।

भले भवानी गाया रो रे ग्वालो ,ओ वरत मांगवा आवियो जी।
राज घणावर मूंगा ने मोत्या रो ,ओ थाल भर ने लावियो जी।
जियो घणावर राज घणावर,वंका ने रे पहाड़ो में।
जगदम्बा हिण्डो बांधियो जी। टेर।


prakash mali ke desi bhajan

Bhajan / Geet(भजन ) == जियो घणावर राज घणावर
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics

Leave a Comment