काई थारे पग मे काटो भागियो भजन हिन्दी लिरिक्स, Kai Thare Pag Me Kato Bhagiyo Bhajan Lyrics
हाथ जोड़ने करू विनती
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय,
ए मारी चामुंडा ए माय।
राखो थे बालूड़ा री लाज,
मावड़ी ये भवानी।
राखो थे भगता री लाज,
मावड़ी ये माँ
माँ ने तो भावे माता चूरमो,
ये मारी जगदम्बे माय।
लागे थारे लाडूड़ा रो भोग,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
काई सुता वो सुखभर नींद में,
मारी नागणेशी माय,
ए मारी चामुंडा ये माय।
कांई थारे काना छायो बेर,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
काजल टिकी सोवे चुड़लो ये,
मारी जगदम्बे मां ,
ए मारी आवरा ये माय।
सोवे थाने सोलह सिंगार,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
कांई थारे पग में कांटो भागियो,
ये मारी जगदम्बे माय,
ए मारी चामुंडा ये माय।
कतोड़े लगाई अतरी देर,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
कोई शक्ति रा थे हो अवतार,
मारी आवरा ये माय,
ए मारी जोगणी ये माय।
आया मै थारोड़े दरबार,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
आउ जगदम्बा माऊ धोगवा,
कोई नवराता रे माय।
परचा थे देवो हाथु हाथ,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
मारी परभारी सुनजो विनती,
ये मारी चामुंडा माय।
राखो थे बालूड़ा री लाज,
मावड़ी ये भवानी।
राखो थे भगता री लाज,
मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय। टेर। …
- मन रे राम अपने माई भजन लिरिक्स
- man-re-guru-vachna-me-rahna-bhajan-lyrics
- harji-ji-mhari-sun-lijo-abhilasha-bhajan-lyrics
- मन रे सत्संग आनंद पाई भजन लिरिक्स
- साधु भाई सतसंग सत जाणी भजन लिरिक्स
- साधु भाई सतसंग अमृत धारा भजन लिरिक्स
- साधु भाई सत्संग बाग लगाया भजन लिरिक्स
- अब हम सत्संग की गम जानी भजन लिरिक्स
- भक्ति भगवत ने है प्यारी भजन लिरिक्स
Jagdamba Mata JI bhajan lyrics
Kai Thare Pag Me Kato Bhagiyo
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay,
ai mari chamunda ai maay.
rakho the baluda ri laaj,
mavadi ye bhavani.
rakho the bhagta ri laaj,
mavadi ye maa.
ma ne to bhave mata churmo,
ye mari jagadambe maay.
lage thare laduda ro bhog,
mavadi ye.
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay .
kaai suta vo sukhbhar nind me,
mari nagneshi maay,
ai mari chamunda ye maay.
kai thare kana chayo ber,
mavadi ye.
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay .
kajal tiki sove chudlo ye,
mari jagdambe ma.
ai mari aavra ye maay.
sove thane solah singar,
mavadi ye.
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay .
kai thare pag me kato bhagiyo,
ye mari jagadambe maay,
ai mari chamunda ye maay.
katode lagai atari der,
mavadi ye.
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay .
koi shakti ra the ho avtara,
mari aavra ye maay,
ai mari jogani ye maay.
aaya me tharode darbar,
mavadi ye.
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay .
aau jagdaba maau ghogva,
koi navrata re maay,
parcha the devo hathu hath ,
mavadi ye.
Hath Jod Ne Karu Vinati,
mari jagdamba maay .
mari parbhari sunjo vinati,
ye mari chamunda maay.
rakho the baluda ri laj,
mavadi ye bhavani.
rakho the bhagta ri laaj,
mavadi ye.
Hath Jod ne Karu Vinati
माता रानी के भजन लिखित में
काई थारे पग मे काटो भागियो
हाथ जोड़ने करू विनती,
मारी जगदम्बा माय,ए मारी चामुंडा ए माय।
राखो थे बालूड़ा री लाज,मावड़ी ये भवानी।
राखो थे भगता री लाज,मावड़ी ये माँ
माँ ने तो भावे माता चूरमो,ये मारी जगदम्बे माय।
लागे थारे लाडूड़ा रो भोग,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
काई सुता वो सुखभर नींद में,
मारी नागणेशी माय,ए मारी चामुंडा ये माय।
कांई थारे काना छायो बेर,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
काजल टिकी सोवे चुड़लो ये,
मारी जगदम्बे मां ,ए मारी आवारा ये माय।
सोवे थाने सोलह सिंगार,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
कांई थारे पग में कांटो भागियो,
ये मारी जगदम्बे माय,ए मारी चामुंडा ये माय।
कतोड़े लगाई अतरी देर,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
कोई शक्ति रा थे हो अवतार,
मारी आवरा ये माय,ए मारी जोगणी ये माय।
आया मै थारोड़े दरबार,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
आउ जगदम्बा माऊ धोगवा,कोई नवराता रे माय।
परचा थे देवो हाथु हाथ,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
मारी परभारी सुनजो विनती,ये मारी चामुंडा माय।
राखो थे बालूड़ा री लाज,मावड़ी ये भवानी।
राखो थे भगता री लाज,मावड़ी ये
हाथ जोड़ने करू विनती,मारी जगदम्बा माय। टेर। …
akriti mishra bhajan lyrics
Bhajan / Geet(भजन ) == हाथ जोड़ने करू विनती
Bhajan Singer/गायिका == आकृति मिश्रा
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics