नाभि रे कमल नेजा रोपिया हो राज सुरता ऊँची रे चढ़े भजन लिरिक्स
Nabhi Kamal Neja Ropiya chetawani bhajan lyrics
नाभि रे कमल नेजा रोपिया
नाभि रे कमल नेजा रोपिया हो राज ,
सुरता ऊँची रे चढ़े।
ऊँची रे चढ़े ने निचो जोवियों हो राज ,
भारी भारी खेल करे।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,
मोती ओळख लेणा , हां।
आमी रे सामी हाटड़ी ओ राज ,
वाणियो विणज करे।
मन तोला तन ताकड़ी हो राज ,
तौलिया खबर पड़े।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,
मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
शबरन ओ रण मांडियो ओ राज ,
हिरलो वैरण चढ़े।
माथे घणो ने वाला घाव पड़े ओ राज ,
हिरलो ऊंचो रे चढ़े।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,
मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
नदी रे किनारे दो वाडियो हो राज ,
मिरगो अजब चरे।
बाण पचीसों रा रोपिया हो राज ,
मिरगो यु रे मरे।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,
मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
सोहन वनो रे बिच में हो राज ,
हिरलो जगमगे।
माली लिखमो जी री विनती हो राज ,
खोजियो खबर पड़े।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,
मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
- संतो अजर अमर घर पाया भजन लिरिक्स
- साधु भाई ! मन से जाणे नर मोटा भजन लिरिक्स
- म्हारो मन रे माला में पोई रे भजन लिरिक्स
- सुरता ने ले नी जगाय पिंजर पड़ जासी भजन लिरिक्स
- चामडा की पुतली भजन कर ले सुमिरन करले भजन लिरिक्स
chetawani bhajan lyrics in hindi
Nabhi Kamal Neja Ropiya
nabhi re kamal neja ropiya ho raj,
surta unchi re chadhe.
unchi re chadhe ne nicho joviyo ho raj,
bhari bhari khel kare.
hirlo ra vyapariyo o raj,
moti olakh lena ha .
aami re sami hatdi o raj,
vaniyo vinaj kare.
man tola tan takadi ho raj,
toliya khabar pade.
hirlo ra vyapariyo o raj,
moti olakh lena ha.
shabaran o ran mandiyo o raj,
hirlo vairan chade.
mathe ghano ne wala ghav pade o raj,
hirlo uncho re chade.
hirlo ra vyapariyo o raj,
moti olakh lena ha.
nadi re kinare do vadiyo ho raj,
mirgo ajab chare.
ban pachiso ra ropiya ho raj,
mirgo yu re mare.
hirlo ra vyapariyo o raj,
moti olakh lena ha.
sohan vano re bich me ho raj,
hirlo jagmage.
mali likhmo ji ri vinti ho raj,
khojiyo khabar pade.
hirlo ra vyapariyo o raj,
moti olakh lena ha.
- म्हारो हिरदो सुनो राम बिना मने चेन नहीं आवे भजन लिरिक्स
- मनाजी थारी उमर रेल ज्यू दौड़े भजन लिरिक्स
- संतो ! ज्ञान करे निर्मोही भजन लिरिक्स
राजस्थानी चेतावनी भजन लिरिक्स
नाभि रे कमल नेजा रोपिया
नाभि रे कमल नेजा रोपिया हो राज ,सुरता ऊँची रे चढ़े।
ऊँची रे चढ़े ने निचो जोवियों हो राज ,भारी भारी खेल करे।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,मोती ओळख लेणा , हां।
आमी रे सामी हाटड़ी ओ राज ,वाणियो विणज करे।
मन तोला तन ताकड़ी हो राज ,तौलिया खबर पड़े।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
शबरन ओ रण मांडियो ओ राज ,हिरलो वैरण चढ़े।
माथे घणो ने वाला घाव पड़े ओ राज ,हिरलो ऊंचो रे चढ़े।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
नदी रे किनारे दो वाडियो हो राज ,मिरगो अजब चरे।
बाण पचीसों रा रोपिया हो राज ,मिरगो यु रे मरे।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
सोहन वनो रे बिच में हो राज ,हिरलो जगमगे।
माली लिखमो जी री विनती हो राज ,खोजियो खबर पड़े।
हिरलो रा व्यापारियो ओ राज ,मोती ओळख लेणा , हां। टेर। ….
- सत्संग में आके पापी पार हो जाता भजन लिरिक्स
- अचरज देखा भारी रे साधो भजन लिरिक्स
- नुगरा रे मुख सु राम नहीं निकले भजन लिरिक्स
prakash mali ke bhajan
rajasthani
Bhajan / Geet(भजन ) == नाभि रे कमल नेजा रोपिया
Bhajan Singer/गायक = प्रकाश माली
Bhajan Lyrics Type = भजन Lyrics