में तो हीरो गमादियो कचरा में भजन लिरिक्स

।। दोहा ।।
राम नाम भजियो नहीं, कियो न हरि से हेत।
वो नर ऐसे जाएगा, ज्यू मूली का खेत।

में तो हीरो गमादियो कचरा में ,
पांच पचीसों का झगड़ा में।

अगम बतावे कोई पिछम बतावे ,
कोई बतावे पाणी पतरा में।
पांच पचीसों का झगड़ा में।
में तो हीरो गमादियो कचरा में। टेर। ….

तीरथ बतावे कोई व्रत बतावे ,
कोई बतावे माला जपणा में।
पांच पचीसों का झगड़ा में।
में तो हीरो गमादियो कचरा में। टेर। ….

ऋषि मुनि और पीर अवलिया ,
काया गमा दी इन नखरा में।
पांच पचीसों का झगड़ा में।
में तो हीरो गमादियो कचरा में। टेर। ….

जोगी होय जुगत नहीं जाणे ,
जैसे अगनि लकड़ा में।
पांच पचीसों का झगड़ा में।
में तो हीरो गमादियो कचरा में। टेर। ….

धर्मिदास जी ने हीरो लादो ,
जाय धर दियो हंसला में।
पांच पचीसों का झगड़ा में।
में तो हीरो गमादियो कचरा में। टेर। ….

मारवाड़ी देसी चेतावनी भजन लिरिक्स
भजन :- हीरो गमा दियो कचरा में
गायक :- अनिल नागौरी
में तो हीरो गमादियो कचरा में भजन लिरिक्स, hiro gama diyo kachra mein desi chetawani bhajan lyrics

निर्मोही राजा की कथा लिरिक्स

करना है तो कोई पुण्य कर्म कर भजन लिरिक्स

anil nagori ke bhajan lyrics

hiro gama diyo kachra mein desi chetawani bhajan lyrics in English

me to hiro gamadiyo kachra me,
panch pachoso ka jhagda me.

agam batave koi picham batave,
koi batave pani patra me.
panch pachoso ka jhagda me,
me to hiro gamadiyo kachra me.

tirath batave koi vrat batave,
koi batave mala japna me.
panch pachoso ka jhagda me,
me to hiro gamadiyo kachra me.

rishi muni or peer avliya,
kaya gama di en nakhra me.
panch pachoso ka jhagda me,
me to hiro gamadiyo kachra me.

jogi hoy jugat nhi jane,
jaise agani lakda me.
panch pachoso ka jhagda me,
me to hiro gamadiyo kachra me.

dharmidas ji ne hiro lado,
jay dhar diyo hansla me.
panch pachoso ka jhagda me,
me to hiro gamadiyo kachra me.

This Post Has One Comment

Leave a Reply